Ny. Paijo : “Moco opo to sampeyan, Pak?
Кöq serius temen?”🙂

Paijo : “Iki lho, Buk.. moco surat nikah.
Kok aneh yo..?”:$

Ny.Paijo :”Opone sing aneh, Pak?:(

Paijo: “Tak banding2no karo KTP ambek SIM, kabeh kok ono tanggal kadaluwarsane.:D

Lha iki surat nikah kok gak ono kadaluwarsane yo?”({})

Ny. Paijo : “Mreneyo, Pak.. Tak semen lambemu..!”>:O